søndag 9. januar 2011

Dagen derpå!

- Og nok en gang var en JUL over. Pynten pakkes vekk, mens noen slitne julestjerner og halvbrente julelys som har gjort nytten sin må ta sin avskjed for deres videre ferd.
Mens vi den siste måneden har kost oss bekymringsløst med de lekreste og feiteste retter, spist kaker og konfekt uten å telle kalorier eller den slags, og sist men ikke minst shoppet og brukt penger som om kontoen var utømmelig- begynner nå virkeligheten å innhente oss!

For mens ALT var lov i desmeber oppdager vi nå at både kontoen og kjøleskapet er tomt. Plutselig er det blitt forbudt å spise alt som kan har mer enn 30 kalorier. Penger som vi ikke lenger har skal spares til strømregning og NRKlisens som er like rundt hjørnet. Vi må igjen legge oss tidlig, spise kruskakli og trankapsler (unntatt de som er så tøff å drikker tran rett fra flaska da..). Vi må gjennoppta treningen som har vært forsømt siden midten av november eller tidligere.

Konfektoppskrifter legges nederst i bunken og frem kommer de hotteste slanketipsene, for de er det ikke rent få av! For nå skal vi nemlig klarstilles for sommeren! Lykke til!

1 kommentar:

  1. Den søteste lille visne julestjernen jeg har sett...fint innlegg Marina, men spørs om jeg klarer å følge alle de nyttårsforsettene...har bare spist i hele helgen jeg. Klem Nina

    SvarSlett