torsdag 30. september 2010

Ett skritt etter...

Dagen starter med at superkvinnen våkner en time før klokken ringen. Hun får på seg joggeskoene, tar Superhunden med seg, og løper lett en 5k. Vel tilbake etter løpeturen får hun i seg en nypresset juice mens hun inntar en velbalansert økologisk frokost og planlegger middagen. Etter en rask dusj og sminken er lagt finner hun frem en av sine skreddesydde drakter. Videre slenger hun håret opp i en kreativ formasjon, løper ut døren på vei til jobb og ser nærmest ut som Grace Kelly...
Mens jeg derimot...klarer så vidt å komme meg opp etter å ha trykket på snooze knappen i en time, og tenker ferbrilsk på hvordan jeg skal få tatt inn denne tapte tiden! Etter å ha inntatt kaffen i dusjen og funnet frem "kjede"klærne, haster jeg av sted til jobb. Vel fremme i bilen og fått vridd om nøkkelen oppdager jeg at "Søren, snart tom for bensin og nødt til å fylle"! Svinger innom bensinstasjonen, og da jeg allerede er sent ute rekker jeg kun å fylle noen liter før jeg haster videre. Vel fremme er det bare å begynne å tanke opp med litt kaffe for å komme seg gjennom dagen. Sånn ca ved lunchtiden har jeg klart å hentet inn den tapte tiden, før det er på'n igjen, for jeg tar meg jo alt for lang lunchspause. Så er det påfyll av mer kaffe for å komme seg gjennom sist økt.  

Vel hjemme etter en lang dag, lager Superkvinnen sin økologiske middag og vasker og shiner hus før Supermannen og Superhunden kommer hjem. Og som superkvinner flest har man jo også disket opp med en lekker dessert! God torsdag!




onsdag 29. september 2010

Fullkommen lykke hva er det?

Det er sikkert flere som drømmer om å se slik ut:


- Og drørmmer om å ha en mann som ser slik ut:












- Og tenker at livet er fullkommen når vi eier villa, Lexus og sprader rundt med hver vår Louis vuitton veske!
For å komme dit skal man helst trene fem dager i uken, spise økologisk mat - og den bør helst være hjemmelaget! Du skal gå kledd i klær laget av en eller annen designer. I tillegg skal man ha en spennende jobb med ulike karriere muligheter, reise på ferie til alpene eller seilferie jorden rundt. Mannen skal være å se på en alt for dyr sykkel med en alt for gul trøye langs veien i tid og utide for han skal jo tross alt delta på Birken! I tillegg skal hjemmet ditt se ut som en brosjyre fra Lexington og barna skal delta på ballett og andre aktiviteter som kan bidra til å heve statusen din i jentegjengen...Du skal være urban og spennende samtidig som du gjerne tar en tur over besseggen. Hvem er denne kvinnen og er det slik at det er slik vi vil være?
- Jeg syns det høres ut som et veldig stressende liv og hele tiden måtte hige etter disse idealene som er skapt av noen som har alt for mye penger og alt for god tid. Kan jo høres ut som jeg er misunnelig, med det er jeg altså ikke! Kunne tenkes at jeg drømmer om en slankere kropp, men samtidig er jeg ikke villig til å ikke kunne unne meg en liten  kopp sjokolade, mens jeg sitter godt ned i sofaen og ser på yndlingsprogammet på tv!